Levensboek

Familieverhalen scheppen een band en verbinden ons met onze ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen. Jammer dat ze vaak verloren gaan in ons hectische leven, want ze kunnen een licht werpen op onbeantwoorde vragen. Door ze te vertellen en op te schrijven, blijven ze voortbestaan. Ze bieden houvast, een veilige haven en zorgen voor onderling begrip en een hechtere band. Daarnaast zijn ze ook gewoon leuk, grappig of ontroerend om te lezen.

Een levensverhaal op papier is een waardevol geschenk voor jezelf, maar ook voor kinderen of kleinkinderen. Wil je je verhaal of een bepaalde periode uit je leven vastleggen in een boek, maar kan je de juiste woorden niet vinden? Of wil je beslist het verhaal van je ouders of grootouders lezen, maar is schrijven niet je cup of tea? Ik neem het je graag uit handen. Door mijn jarenlange ervaring als journalist voor diverse publiekstijdschriften, kan ik net even andere vragen stellen en je verhaal dusdanig op papier zetten dat het prettig leesbaar is. Daarna laat ik het professioneel opmaken in de speciale Lifestories opmaak, drukken en binden, voor een mooi, stijlvol eindresultaat.

“Ik wilde het verhaal van mijn overleden echtgenoot opschrijven voor mijn kleinkinderen, maar alles liep door elkaar in mijn hoofd. Gelukkig heeft Mirjam het voor me op papier gezet. Dat gaf rust. Ook was het erg prettig om over B. te praten en zo onze gelukkige momenten nogmaals te beleven.

boek Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.