Herinneringsboek

Na het verlies van een dierbare is steun van familie en vrienden onmisbaar. Maar uiteindelijk keert iedereen weer terug naar zijn eigen leven, terwijl jij met een hoofd vol verhalen achterblijft. Op zo’n moment kan het enorm troostend zijn om een herinneringsboek te maken. Aan de hand van één of meerdere interviews zet ik je verhaal op papier en maak er een boekje van compleet met foto’s. Niet alleen is het fijn je verhaal te vertellen, ook is het waardevol om een tastbaar aandenken te hebben aan je overleden dierbare. Voor jezelf of voor andere nabestaanden. Om zo de mooie momenten te koesteren, iemands unieke eigenschappen te vereeuwigen en de herinnering te laten voortbestaan.

Bezig zijn met het maken van een herinneringsboek voor mijn moeder, hielp me bij het verwerken van mijn verdriet. Toen ik het uiteindelijke resultaat zag, was het net of ik mijn moeder weer een beetje terug had.”

“Ik wilde het verhaal van mijn overleden echtgenoot opschrijven voor mijn kleinkinderen, maar alles liep door elkaar in mijn hoofd. Gelukkig heeft Mirjam het voor me op papier gezet. Dat gaf rust. Bovendien was het fijn om over B. te praten en zo onze gelukkige momenten nogmaals te beleven.” 


pot
Wil je een herinneringsboekje laten maken, of wil je iemand in de gelegenheid stellen zijn of haar verhaal te vertellen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Mirjam Luijten
info@lifestories.nl
M 06 20 14 23 06